Kayseri'de Bugün vefat edenler (13 Temmuz)

Kayseri'de bugün vefat edenler için son görev yerine getirildi. 13 Temmuz Perşembe günü vefat edenleri Kayseri Anadolu Haber olarak derledik.

Kayseri'de bugün vefat edenler için son görev yerine getirildi. 13Temmuz Perşembe günü vefat edenleri Kayseri Anadolu Haber olarak derledik.

Kayseri'de bugün vefat eden merhum ve merhumeye, Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kayseri'de bugün vefat eden hemşehrilerimiz mezarlıklarda alınan helallik sonrasında toprağa verildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan vefat ilanlarına göre Kayseri'de bugün vefat edenler şöyle:

Murat sezer umay

Taziye adresi: mevlana mah. Mehmet timuçin sokak/cadde no:7 talas/kayseri

Mustafa aktan

Taziye adresi: köşk mah. Eti sokak/cadde no:4 melikgazi/kayseri

Semiha kuşkonmaz

Taziye adresi: yıldırım beyazıt mah. Fatih sokak/cadde no:150 melikgazi/kayseri

Ölenlerin Arkasından Okunacak Dualar Nelerdir?

Ölmüş yakınları olan kişiler, ölen sevdikleri için dua okumak isteyebiliyor. Hangi duaları okuması gerektiği hakkında araştırma yaparak bilgi toplamaya çalışıyor. Ölüler için uygun görülen birçok farklı dua bulunuyor. Her duanın meali farklı olması nedeniyle, genellikle ölüler için okunan dualar farklıdır. Okunan dualar ölen kişilerin ruhuna gönderilir. Kişiler mezarlıkta veya herhangi bir alanda ölmüş kimselere hangi duaları okuyacağını araştırabiliyor. Okunacak olan dualar belli başlı dualardır. Herkesin merak ettiği okunacak duaları şu şekilde sıralayabiliriz

Fatiha suresi

Yasin

İhlas suresi

Bakara suresi

Ra'd suresi

Bakmadan Geçme