Kayseri'de büyük sevinç: SMA'lı bir bebek daha kurtuldu!

Aysima Tuna'ya 13 günlükken SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulmuştu. Aysima'nın doğum günü olan bu günde gerekli miktar toplandı. Detaylar Kayseri Anadolu haber'in kayseri haberlerinde...

SMA tip 1 hastası olan Aysima Tuna'nın kampanyasında sona erdi. Kalan 276 bin TL'nin tamamlanmasının ardından Kayserililer büyük sevinç yaşadı.

Hayatlarını SMA ile savaşarak geçiren aile, Dubai'de bulunan özel bir ilaç sayesinde umutlarını tazeledi. Ancak bu ilaç dünyanın en pahalı ilacı olma özelliğini taşıyor; tam 1,8 milyon dolar. Aile, Aysima'nın sağlığına kavuşabilmesi Kayseri Valiliğinden onay alarak bir kampanya başlattı.

Kampanyada gelinen noktada aile yüzde 98 oranına ulaştı. Kayseri halkı ve hayırsever iş adamlarının desteği ile aile bugüne kadar paranın büyük bir kısmı toplandı.

SMA'lı Aysima için gerekli ücret toplandı!

Güzel haber Aysima bebeğin doğum gününde geldi. Son düzlükte 276 bin TL'nin tamamlanmasıyla Aysima Bebek için gerekli olan ücret toplandı.

Bünyan Belediyesi, SMA hastası Aysima bebeğin tedavisi için gerekli olan ücretin tamamlandığını duyurdu.

Belediye Başkanı Selahattin Metin bu akşam saat 20:30 'da sosyal medya hesaplarından ortak canlı yayın ile konu ile açıklama yapacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme