Kayseri'de Çekilen Karaağaç Destanı Setinde Korkutan Kaza!

Kayseri ve Kapodakya'da çekimleri devam eden TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Karaağaç Destanı' dizi setinde korkutan bir kaza meydana geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri ve Kapodakya'da çekimleri devam eden TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Karaağaç Destanı' dizi setinde korkutan bir kaza meydana geldi.

Karaağaç dizisi toprak hikâyesini anlatan bir dizi olmasının yanı sıra Soğanlı Vadisi'ni de tüm Türkiye'ye tanıtıyor. Dizi Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite ve sınıf çatışmaları gibi konulara odaklanırken, aile bağları ve geçmişi de konu edinmektedir. Dizide her karakterin kendine has hikâyesi izleyiciye aktarılırken, gizemli bir atmosfer eşliğinde geçmişe yolculuk yaparak kültürel ve toplumsal olaylar ekrana taşınmaktadır. Tüm ağaların topraklarını ele geçiren ve ayakta kalan son rakibi Osman Ağa'yı öldürten Celal Ağa'yı takip eder. Celal Ağa'nın gazabından korkan Osman Ağa'nın oğlu Ömer, Celal Ağa'nın karısına emanet edilir ve tesadüfen aynı gün Celal Ağa'nın bir kız çocuğu doğurur. Osman Ağa'nın karısına emanet edilir.

Talihsiz Kaza!

7 Haziran'da sezon finali yapacağını duyuran ‘Karaağaç Destanı' dizisinde gelecek hafta yayınlanacak bölümün çekimlerinde talihsiz bir kaza meydana geldi. Ünlü oyuncu Olgun Şimşek'in yaralandığı kaza şöyle meydana geldi; Celal Ağa'nın (Olgun Şimşek), isteğini yerine getirmeyen Şehmuz'a öfkelenerek saldırdığı sahnenin çekimlerinde süs havuzunun kenarındaki saksı devrildi. Devrilen saksı Olgun Şimşek'in ayağına düştü. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Olgun Şimşek tedaviye alındı. Tedavi sonunda önemli bir sorun olmadığının anlaşılması ile çekimlere devam edildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme