Kayseri'de Cem Adrian ve İlyas Yalçıntaş rüzgarı - Hazırlığınızı yapın!

Şarkılarla dillerden düşmeyen ünlü sanatçılar Cem Adrian ve İlyas Yalçıntaş Kayseri'ye geliyor. Peki sanatçılar aynı gün mü sahne alacak? Konserler ne zaman? Bilet fiyatları ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri sonbaharın gelişiyle birlikte yılsonunu heyecanla, eğenceyle ve mutlulukla kapatacak gibi görünüyor. Eylül, ekim ve kasım aylarında kentteki etkinlik ve konser takvimi dolu dolu ilerliyor. Ekim ayında gerçekleşecek festivalde vatandaşlar gün sayarken Cem Adrian ve İlyas Yalçıntaş da Kayseri'de konser verecek.

Kendini yalnızca ''özgür bir müzisyen'' şeklinde tanımlayan Cem Adrian, seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerin gönlünde taht kuruyor. Adrian'ın özellikle Derinlerde, Kül, Ben Seni Çok Sevdim şarkıları milyonlarca kişi tarafından dinlendi.

Adrian Kayserili sevenleriyle buluşmak üzere 9 Ekim 2024 Çarşamba günü kente gelecek. Erciyes Kültür Merkezi'nde konser verecek Adrian kulakların pasını silecek.

Adrian Bilet Fiyatları!

Cem Adrian'ın Kayseri'deki konserin bedeli 660 TL - 1870 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Konser Erciyes Kültür Merkezi'nde saat 21.00'de gerçekleşecek.

Bilet fiyatları aşağıdaki gibidir,

1. Kategori - 1540.00 TL

2. Kategori - 1320.00 TL

3. Kategori - 1100.00 TL

4. Kategori - 935.00 TL

5. Kategori - Öğrenci - 660.00 TL

VIP - 1870.00 TL

Bilet almak için tıklayın...

Kayserililer hep bir ağızdan o şarkıyı söyleyecek!

Türk pop müziğinin sevilen ismi İlyas Yalçıntaş Kayseri'de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yalçıntaş'ın ses yarışmasında seslendirdiği İncir şarkısı büyük yankı uyandırdı. Kayserililer de hep bir ağızdan İncir şarkısını söylemek için sabırsızlanıyor.

İlyas Yalçıntaş, 6 Kasım günü saat 20.00'de Gültepe Kültür Merkezi'nde konser verecek. Yalçıntaş'ın konser fiyatı ise tek fiyat 560 TL belirlendi.

Bilet almak için tıklayın...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme