Kayseri'de çok konuşulacak proje! Bahçeli'nin ismi nereye veriliyor?

Talas ilçesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na ait 100 bin metrekare alana yeni bir proje yapılacağı duyuruldu. Bu alan ne amaçla kullanılacak? Devlet Bahçeli'nin ismi nereye verilecek? Projenin temeli ne zaman atılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin önemli projelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin çalışmalarında sona geliniyor. Talas ilçesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na ait 100 bin metrekare alana yeni bir millet bahçesi yapılacağı duyuruldu. Yarışma ile projesi belirlenecek olan ilk ve tek millet bahçesinin adının 'Devlet Bahçeli' olacağı açıklandı.

Türkiye'nin en büyük millet bahçeleri arasında yer alan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri'nin önemli projelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin çalışmalarında sona geliniyor. 1 milyon metrekaresinin yeşil alandan oluşacağı bahçeye bir yenisi daha ekleniyor.

Talas ilçesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na ait 100 bin metrekare alana yeni bir millet bahçesi yapılacağı duyuruldu. Yarışma ile projesi belirlenecek olan ilk ve tek millet bahçesinin adının 'Devlet Bahçeli' olacağı açıklandı.

Devlet Bahçeli Millet Bahçesi'nin temel atma töreni 18 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Halet Hoca Caddesi, İl Jandarma Komutanlığı yanındaki temel atma töreni saat 19.00'da olacak. Temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

Diğer yandan Talas Belediyesi sosyal medya hesabından bir afiş yayımlayarak Devlet Bahçeli Millet Bahçesi temel atma törenine tüm Kayserilileri davet etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme