Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (18 Ağustos)

Kayseri'de piyasalarda döviz kuru, haftanın sonuna doğru yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Uzun süredir dalgalı bir grafik çizen döviz kuru, hafta sonu durağan ilerliyor. 18 Ağustos güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri piyasalarda döviz kuru, haftanın sonuna doğru yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Uzun bir süredir dalgalı bir grafik çizen döviz kuru, hafta sonu itibarıyla durağan bir ilerleme kaydediyor. Yatırımcılar, kurdaki bu sakinliği yakından takip ederken, döviz kurlarında beklenen hareketliliğin yerini kısa vadeli bir stabiliteye bıraktığı gözlemleniyor.

Ekonomist İslam Memiş, ABD'de açıklanan son enflasyon oranlarının Mart 2021'den bu yana en düşük seviyeye gerilediğini vurguladı. Memiş; ‘Bu rakam, Mart 2021'den bu yana kaydedilen en düşük seviye oldu. Böylece ABD enflasyonu, arka arkaya dört ay boyunca gerileme gösterd' dedi. Çekirdek enflasyonun da Nisan 2021'den bu yana en düşük seviye olan yüzde 3,2'ye indiğine dikkat çeken Memiş, bu gelişmelerin piyasaların odağını dolar endeksine ve FED kararlarına çevirdiğini belirtti.

Dolar endeksinin perşembe günü 102,7 seviyesindeki seyrini koruduğunu ifade eden Memiş, enflasyondaki bu düşüşün, ABD ekonomisi üzerindeki baskıyı hafifletirken, yatırımcıların dikkatini FED'in alacağı yeni kararlara yönlendirdiğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

18 Ağustos Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,66
Satış: 33,69

Euro
Alış: 37,11
Satış: 37,14

Sterlin
Alış: 43,57
Satış: 43,43

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme