Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (20 Ekim)

Hafta sonu boyunca döviz kurlarında yükseliş devam etti. Uzmanlar, piyasaların yeniden açılmasıyla özellikle dolar kurunun yukarı yönlü hareketini sürdürmesinin beklendiğini ifade ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Hafta sonu boyunca döviz kurlarında yükseliş devam etti. Uzmanlar, piyasaların yeniden açılmasıyla özellikle dolar kurunun yukarı yönlü hareketini sürdürmesinin beklendiğini ifade ediyor. Dolar kuru 35 TL sınırına kadar yaklaşarak yatırımcıların dikkatini çekti.

Ekonomist İslam Memiş, son dönemde borsadaki güven kaybı ve jeopolitik gerilimlerin yatırımcılar üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Memiş, borsa yatırımcısının güvenini kaybettiğini ve bu durumun yeni yatırımcıları borsadan uzaklaştırdığını belirtti. Jeopolitik risklerin artmasıyla birlikte yabancı yatırımcıların da hızla piyasadan çıktığını ifade eden Memiş, belirsizliğin devam etmesi durumunda bu eğilimin süreceğini vurguladı.

Memiş'e göre, yatırımcılar borsa ve faizden çıkıp, döviz ve altın gibi güvenli limanlara yönelmeye başladı. Ayrıca, tarım emtialarının da alternatif yatırım araçları olarak değerlendirilebileceğini belirten Memiş, bu alanın yatırımcılar için dikkat çekici fırsatlar sunduğunu söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

20 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,98
Satış: 34,46

Euro
Alış: 37,10
Satış: 37,34

Sterlin
Alış: 44,50
Satış: 44,94

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme