Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (22 Eylül)

Kayseri'de döviz kuru yatay bir seyir izliyor. Uzmanlar, piyasaların kapalı olduğu hafta sonunda belirgin bir değişiklik yaşanmadığını, ancak yeni haftada döviz kurlarında yükseliş beklendiğini ifade ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Kayseri'de döviz kuru yatay bir seyir izliyor. Geçtiğimiz günlerde dolar ve Euro dalgalı seyrediyordu. Ancak hafta sonu piyasalarda kur yatay seyretmeye başladı.

Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasaların bu hafta ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararına odaklandığını ve Fed'in 50 baz puanlık faiz indirimiyle beklenen adımı attığını belirtti. Memiş, Fed'in şahin bir tutum sergilediğini ve faiz indirim kararının ardından dolar karşısında birçok varlık ve para biriminin değer kazandığını ifade etti.

Memiş, Fed'in yüzde 50 ihtimalle beklenen faiz indirimi kararını gerçekleştirdiğini ve bu adımın, 5 Kasım'daki ABD seçimleri, büyüme rakamlarının aşağı yönlü riskleri ve devam eden jeopolitik gerilimler nedeniyle alındığını söyledi. Memiş; ‘Bu gelişmeler, Fed'in de endişelendiğini gösteriyor' ifadelerini kullandı. Memiş, Yıl sonuna kadar Fed'in bir kez daha, 25 baz puanlık bir faiz indirimi yapmasının piyasalarda beklendiğini ekledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

22 Eylül Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,09
Satış: 34,10

Euro
Alış: 38,04
Satış: 38,14

Sterlin
Alış: 45,45
Satış: 45,58

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme