Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (24 Eylül)

Kayseri'de döviz kuru yükselişe geçti. Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarındaki son gelişmeleri değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Döviz kuru kademeli yükselişine devam ederken, Ekonomist İslam Memiş, döviz yatırımcılarına bu süreçte önemli tavsiyeler verdi.

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarındaki son gelişmeleri değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, dolar ve eurodaki kapanış seviyelerine dikkat çekerek, TL tarafında pozitif beklentisinin sürdüğünü belirtti.

Dolar/TL kuru 34,10 lira, Euro/TL kuru ise 38,10 lira seviyesinden kapanış yaptı. Memiş, bu kapanışların ardından, özellikle Euro'nun ABD Doları karşısında pozitif bir ayrışma yaşadığını vurguladı. EUR/USD paritesinin 1,1181 seviyesine kadar yükselmesinin bu pozitif ayrışmayı desteklediğini belirten Memiş; ‘Euronun bu hafta pozitif ayrışmasına neden olan faktörlerin başında, Euro Bölgesi'ndeki ekonomik verilerin ABD'ye kıyasla daha olumlu gelmesi yer alıyor' dedi.

Memiş, EUR/USD paritesinde 1,1080-1,1180 aralığını takip edeceğini belirterek, bu seviyeler arasında kar satışlarının gelebileceğine dikkat çekti. Paritede kar realizasyonlarının yaşanabileceğini öngören Memiş; ‘Yıl bitmeden 1,13 seviyelerini test edebiliriz. Ancak bu seviyelere ulaşmadan önce, yatırımcıların kısa vadeli kar satışlarına karşı dikkatli olmaları gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

24 Eylül Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,15
Satış: 34,16

Euro
Alış: 38,02
Satış: 38,03

Sterlin
Alış: 45,60
Satış: 45,68

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme