Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (25 Eylül)

Kayseri'de son günlerde döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından, piyasalar bugün itibarıyla yatay bir seyir izlemeye başladı. Dolar ve Euro, gün içerisinde belirgin bir artış veya düşüş göstermeden, dar bir bantta hareket ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Kayseri'de son günlerde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından, piyasalar bugün itibarıyla yatay bir seyir izlemeye başladı. Dolar ve Euro, gün boyunca belirgin bir artış veya düşüş göstermeksizin dar bir bantta hareket ederek, sakin bir hava yarattı.

Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasalarda yaşanabilecek olası gelişmelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. FED'in faiz kararları ve ABD seçimlerinden sonra merkez bankalarının politikalarında değişiklikler yaşanabileceğini belirten Memiş, özellikle yılın son çeyreğinde savaş risklerinin ön planda olacağını ifade etti.

Memiş, Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin döviz ihtiyacının yüksek ve enflasyonun yüksek seyrettiği bu dönemde olumsuz etkilenebileceğini belirtti. Memiş; ‘Yılın son çeyreğinde piyasalar merkez bankalarına değil, savaşa odaklanır. Bizim gibi dövize ihtiyacı olan, enflasyonu yüksek ve gelişmekte olan ülkeler olumsuz etkilenir' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

25 Eylül Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,13
Satış: 34,14

Euro
Alış: 38,23
Satış: 38,24

Sterlin
Alış: 45,70
Satış: 45,72

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme