Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Ekim)

Döviz kurları hafta boyunca sakin bir seyir başladı. Hafta boyunca dalgalı bir grafik çizen dolar ve euro kurları, haftan sonu yatay seyrediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Döviz kuru hafta sonu yatay seyrediyor. Hafta içi piyasalarda dalgalı seyreden döviz kuru şu an yatay seyrediyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Ekim ayı faiz kararının ardından Türk Lirası dolar karşısında ve euro rekor seviyesine ulaştı. Ancak bugün mkısa süreli dalgalı seyrediyor. Uzmanlar, faiz artışının TL üzerindeki baskıyı hafifletmesini beklerken, küresel piyasalardaki fiyatların ve döviz talebinin, kurları yukarı çekmenin devam ettiğine dikkat çekiyor.

Haftanın başındaki doların TL karşısında bu yüksek varlığının devam etmesi, piyasadaki esnekliğin artması, ilginin döviz ve altın gibi yatırım araçlarına yönelmesidir. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube kanalında yayınlanan son videosunda altın ve döviz piyasalarındaki bu yükselişleri değerlendirerek 5 Kasım'da dikkat çekti. Daha sonra, bu tarihin döviz ve altın piyasalarında önemli bir dönemeç genişlemeyi planlayarak, bilginin daha temkinli olmalarının gerçek uyarısında bulundu. Daha sonra, dolar kuru için yaptığı değerlendirmelerde ise doların 50 TL ve hatta 60 TL seviyelerine kadar çıkabileceği ihtimaline dikkat çekti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

26 Ekim Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,28
Satış: 34,29

Euro
Alış: 36,95
Satış: 37,09

Sterlin
Alış: 44,40
Satış: 44,60

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme