Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (29 Eylül)

Kayseri'de hafta sonu itibariyle döviz kurları yatay bir seyir izliyor. Piyasaların kapalı olması nedeniyle hafta içinde yaşanan dalgalanmaların ardından kurlar, durgun bir görünüm sergilemeye başladı. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Kayseri'de hafta boyunca yaşanan hareketliliğin ardından, döviz kurları hafta sonu yatay bir seyir izliyor. Piyasaların kapalı olmasıyla birlikte, dolar ve Euro gibi kurlarda büyük bir değişiklik yaşanmazken, yatırımcılar durgun geçen hafta sonunu takip ediyor.

Ekonomist İslam Memiş, finansal piyasalar ve ekonomi üzerine yaptığı değerlendirmede, geçtiğimiz haftanın yoğun geçtiğini, bu haftanın ise daha sakin bir piyasa ortamı sunacağını belirtti. Memiş, önemli bir veri akışının bulunmadığını ancak sanayi üretiminde yıllık bazda yaşanan sert düşüşlerin ve ekonomik sorunların devam ettiğini vurguladı.

Özellikle nakit sıkıntısı çeken şirketlerin zor durumda olduğunu ifade eden Memiş, 'Öz sermayesi ile ayakta kalan şirketler, süreci sancılı da olsa biraz daha şanslı geçiriyor' dedi. Ayrıca Çin ve Hindistan gibi ülkelerin sanayi ve teknoloji alanında ciddi ilerlemeler kaydettiğine dikkat çekti.

Türkiye'deki enflasyon ve faiz sorunlarına da değinen Memiş, bu problemlerin çözülmesi gerektiğini ve çözüm sonrası hangi sektörlerin destekleneceğinin, ülkenin hangi strateji ile yoluna devam edeceğinin netleşmesi gerektiğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

29 Eylül Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 34,15
Satış: 34,16

Euro
Alış: 38,11
Satış: 38,21

Sterlin
Alış: 45,64
Satış: 45,72

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme