Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (30 Temmuz)

Kayseri'de döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Ekonomistler, döviz kurundaki bu kademeli yükselişin uzun vadede devam edeceği ön görüyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 30 Temmuz güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Son dönemde Kayseri'de döviz kurlarındaki artış dikkat çekiyor. Ekonomistler, döviz kurundaki bu kademeli yükselişin uzun vadede devam edeceğini öngörüyor. Bu durum, ithal edilen ürünlerin maliyetlerinin artmasına ve enflasyonun daha da yükselmesine yol açabilir.

Ekonomist İslam Memiş, yarın açıklanacak olan Fed faiz kararının piyasalar üzerindeki etkisine dikkat çekti. Memiş, Fed'in faiz kararının küresel piyasalarda büyük değişikliklere yol açacağını belirterek, bu haftayı iki döneme ayırmanın önemli olduğunu söyledi.

Yatırımcıların Fed'in faiz kararı açıklanmadan önceki dönemde pozisyonlarını gözden geçirmeleri ve kararlarını buna göre şekillendirmeleri gerektiğini ifade etti. Memiş, bu süreçte piyasaların genellikle bekleme modunda olacağını belirtti. Fed'in faiz kararının açıklanmasının ardından piyasalarda yeni bir fiyatlama oluşacağını vurgulayan Memiş, yatırımcıların bu dönemde hızlı ve dikkatli hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

30 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,08
Satış: 33,08

Euro
Alış: 35,86
Satış: 35,87

Sterlin
Alış: 42,55
Satış: 42,56

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme