Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (4 Ağustos)

Kayseri'de döviz kurları hafta sonu yatay bir seyir izliyor. Piyasaların kapalı olmasından dolayı büyük dalgalanmalar yaşanmıyor ve kurlar durağan bir şekilde seyrediyor. 4 Ağustos güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de döviz kurları, hafta sonu yatay bir seyir izliyor. Hafta içi piyasalarda açıklanacak ekonomik veriler, merkez bankalarının faiz kararları ve küresel ekonomik gelişmeler, döviz kurlarının gelecekteki hareketlerini belirlemede önemli rol oynayacak.

Ekonomist İslam Memiş, Fed'in Eylül ayı itibariyle faiz indirimlerinin kapısını araladığını belirtti. Memiş, bu kararın ardındaki önemli gerekçelerden birinin doların uluslararası değeri olduğunu vurguladı.

Memiş; ‘Doların değer kaybı, Euro'nun da değer kaybı bizim için önemli olacak' diyerek, küresel ekonomik gelişmelerin Türkiye ekonomisi üzerindeki etkisine dikkat çekti. Fed'in faiz politikalarındaki değişikliklerin, döviz kurlarını ve dolayısıyla Türkiye'nin ekonomik durumunu yakından etkileyeceğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

4 Ağustos Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,17
Satış: 33,23

Euro
Alış: 36,24
Satış: 36,28

Sterlin
Alış: 42,47
Satış: 42,71

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme