Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (7 Ağustos)

Kayseri'de döviz kuru, haftanın üçüncü günü kademli olarak yükselmeye devam ediyor. Haftanın üçüncü gününde döviz kuru, kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Küresel piyasalardaki belirsizlikler ve iç ekonomik dinamikler, döviz kurundaki artışı tetiklemeye devam ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 7 Ağustos güncel döviz kuru, Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Dünya genelinde yaşanan ekonomik belirsizlikler, döviz kurlarını etkileyen önemli unsurlar arasında bulunuyor. Özellikle ABD ve Avrupa'da yaşanan ekonomik dalgalanmalar, gelişmekte olan ülkelerin para birimlerini baskı altına alıyor.

Ekonomist İslam Memiş, piyasalarda yaşanan son gelişmelere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş; ‘Bu gergin ortamda enflasyon, toplumun çok da gündeminde olmayabilir! Yani, enflasyonun gerilemesi için ağır bedeller ödedik ancak sevinci beklenen kadar yaşanmayabilir' ifadelerini kullandı.

Memiş, Euro paritesindeki hareketliliğe de dikkat çekti. 'O beklediğim 1,09 seviyesi gerçekleşti. ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi sonrası 1,0923'e yükseldiğini gördük' dedi. Parite, Cuma günü 1,0781-1,0923 aralığında işlemler gerçekleştirdi. Memiş, bu hafta 1,0850-1,0950 aralığını takip edeceğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

7 Ağustos Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 33,59
Satış: 33,60

Euro
Alış: 36,73
Satış: 36,74

Sterlin
Alış: 42,73
Satış: 42,75

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme