Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? - Yıl Sonunda Dolar Kaç TL Olacak?

Döviz kurları dalgalı seyrine devam ediyor. Hafta sonu Dolar ve Euro kademeli olarak yükseliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? Dolar yıl sonunda kaç TL olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Döviz kurları dalgalı bir seyir izliyor. Hafta sonu Dolar ve Euro kademeli olarak yükseliyor. Dolar kurunun yatay seyri, global ekonomik koşullara ve Türkiye'nin ekonomik politikalarına bağlanırken, Euro'nun kademeli yükselişi ise Avrupa ekonomisindeki gelişmelerle ilişkilendiriliyor.

Merkez Bankası'nın dolar üzerindeki baskısı devam ederken, para girişi ile de rezervler yükseliyor. Dolar kuru bu hafta yüzde 30 değer kaybederek, 32,65 TL'ye inerken, Euro yüzde 77 artışla 35,32 TL'ye yükseldi. Fitch kredi derecelendirme kurulu, doların yılı 36 TL seviyesinde kapatacağını beklediklerini belirtti.

Ekonomist İslam Memiş, dolar kurunun sakin ve yatay seyirde gittiğini belirterek, ‘Dolar uluslararası piyasalarda değer kaybetti. Dolar endeksinin 104.91'e gerilemesine rağmen dolar/TL kuru güçlü duruşunu korumaya devam ediyor' dedi. Dolar karşısındaki varlıklarda geri çekilme olasılığı oldukça güçlü diyen Memiş, ‘Bu hafta dolar endeksinde toparlanma, dolar karşısındaki varlıklarda geri çekilme olabilir. Aksi olursa kontrollü yükseliş olabilir' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

7 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,65
Satış: 32,66

Euro
Alış: 35,32
Satış: 35,56

Sterlin
Alış: 41,74
Satış: 42,08

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme