Kayseri'de döviz kuru ne durumda? (18 Eylül)

Hafta başında hareketlilik yaşayan döviz piyasası, Kayseri'de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yatırımını dövizden yana kullananlar ekonomistlerin yaptığı açıklamaları yakından takip ediyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş elinde dolar bulunduranlara önemli tavsiyeler verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Kayseri'de döviz piyasasında hareketlilik bitmiyor. Dolar ve euro 18 Eylül Pazartesi gününde de tüm hızıyla devam ediyor. Yatırım tercihini dolardan yana kullananlar ekonomistlerin açıklamalarını yakından takip ediyor.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, orta ve uzun vadede yön yukarı diyerek dolar hakkında şu ifadelere yer verdi: “Elinde dolar olanlar ons altın tarafındaki düşüşleri fırsat olarak değerlendirebilir. Parite üzerinden altın, gümüş, euro yapabilirsin. Ons tarafında ekim ayı itibarıyla rüzgar tersine dönecek ve 2.000 seviyesini göreceğiz. Orta ve uzun vadede yön yukarı… Fed sonrası altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlere hazır olun. 1800'lü rakamları konuşmaya başlayacağız. Dolar güçlü duruştan dolayı gram altında da düşüş görmüyoruz, ons tarafındaki gibi…”

18 Eylül Pazartesi Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 26.9511
Satış: 27.0874

Euro
Alış: 28.6979
Satış: 28.8823

Sterlin
Alış: 33.1287
Satış: 33.7477

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme