Kayseri'de Ev Sahibi Olmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için 29 ilde başlatılan yeni konut projesi kapsamında Kayseri'de uygun fiyatlı konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için 29 ilde başlatılan yeni konut projesi kapsamında Kayseri'de uygun fiyatlı konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Bu projede, 100.000 TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Geri kalan tutar ise 72 ay vadeyle ödenebilecek. Proje kapsamında toplam 138 konut bulunuyor ve başvurular Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılabiliyor.

Artan konut fiyatları karşısında dar gelirli vatandaşlar için önemli bir fırsat sunan bu projede, yüzde 25 peşinat ödeyerek kuraya katılma imkanı mevcut. 72 ay vade ve uygun taksitlerle ödeme imkanı sunan bu proje, ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Kayseri'de Satışa Sunulacak Konutlar

Kayseri'nin de dahil olduğu projede, TOKİ'nin yeni kampanyası çerçevesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa sunuluyor. Peşinat tutarları, dairelerin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, 1+1 daireler için 100.000 TL peşinat talep edilirken, 2+1 daireler için 200.000 TL peşinat alınması gerekiyor.

TOKİ'nin bu kampanyasına katılmak isteyenlerin, Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla gerekli teminat bedellerini yatırmaları gerekiyor. Teminat bedelleri, dairelerin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Kayseri'de uygun fiyatlı konut sahibi olmak isteyenler için bu proje, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme