Kayseri'de fiyatlar güncellendi!

Kayseri'nin gözde mekanlarından biri olan ve su sporlarına yön veren Kuşçu Marina'da fiyatlar güncellendi. Kayserililerin kendilerini sahilde gibi hissettiği Marina'da yeni fiyatlar bakın nasıl oldu?

Kayseri'nin gözde mekanlarından biri olan ve su sporlarına yön veren Kuşçu Marina'da tekne turu fiyatları güncellendi.

Kocasinan Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuşçu Marina, Kayserililere adeta sahilde gibi hissettiriyor. Kuşçu Marina'da, doğa yürüyüşü, tekne turu, bungalov evler ve piknik alanları vatandaşların ziyaret ettiği noktalar arasında öne çıkıyor. Aynı zamanda bölgede su sporlarını canlandırmak amacıyla Kocasinan Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan Kayseri Kuşçu Su Sporları Merkezi faaliyete girdi. Kuşçu bölgesinde geliştirilen proje, toplam 500 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Karavan, kamp, çadır, piknik ve aktivite alanları gibi çeşitli hizmetler ayrıca Kuşçu Marina'da sunuluyor.

Denizi olmayan ve Anadolu'nun tam ortasında bulunan Kayseri'de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kuşçu Marina birçok spor etkinliğine de ev sahipliği yaparak Türkiye'de adını duyuruyor.

Gurbetçi sezonun başlamasıyla birlikte, sıcak havalardan kurtulmak ve sahil kenarında gibi hissetmek isteyen vatandaşların yeni adresi Kuşçu Marina olurken, fiyatlarda da güncellemeler yaşandı.

Tekne turu fiyatlarına yansıyan bu fiyat güncellemesinden sonra;

Yetişkin tekne turu; 200 TL

6-10 Yaş arası tekne turu; 100 TL

0-5 Yaş arası: ücretsiz olacak şekilde güncellendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme