Kayseri'de forklift operatörü aranıyor!

Kayseri'de forklift operatörü arayanlar dikkat, bu haber sizin için. Bemfil Mensucat, forklift operatörü pozisyonu için başvurularınızı bekliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri Anadolu Haber olarak, Kayseri iş ilanları kategorisinde bugün forklift operatörü olarak iş arayanlar için bir ilan duyurusunu haberleştirdik. Kayseri'de ikamet eden forklift operatörü olarak iş arayanlar için Bemfil Mensucat, iş duyurusunda bulundu. Kayseri Kariyer Merkezi'nin X hesabı üzerinden yapılan iş duyurusunda, Bemfil Mensucat firması için forklift operatörü arandığı açıklandı.

Başvuru detayları neler?

Forklift operatörü olarak çalışmak isteyen adaylar vatandaşların Kayseri Kariyer Merkezi'nin web sitesi üzerinden başvurularını yapabileceği belirtildi. Adaylar, buradan özgeçmişlerini oluşturarak, forklift kullanımı konusunda iş başvurusunu yapabilecek. Deneyimi olan adaylar başvuru için Tıklayın.

Ücretsiz iş ilanı verebilirsiniz

Kayseri'de iş arayanlar Kayseri Anadolu Haber'i takip edin. Ücretsiz iş ilanı vermek için Kayseri Anadolu Haber ile whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme