Kayseri'de Gece Yarısı Korkutan Yangın!

Kayseri'de dün gece saatlerinde hareket halindeki bir araba alev aldı. Yangın mahallede büyük paniğe neden oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

Kayseri'de dün gece saatlerinde Osmanlı Mahallesi Ersan Sokak'ta hareket halindeki bir araba alev aldı. Mahalle sakinleri yangına kendi yöntemleriyle müdahale etmeye çalıştı.

Çevredeki vatandaşlar söndürdü

Yangın hareket halindeki arabanın motor bölümünde çıktı. Edinilen bilgiye göre motorun yandığını gören araç sahibinin hemen arabadan inerek 'Yangın tüpü yok mu'? diye sormasının ardından bazıları hortumlarla ve yangın tüpleriyle müdahale etti. Vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Gün ışığında daha net ortaya çıktı

Yangın, mahalle sakinleri tarafından kontrol altına alındıktan kısa süre sonra, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek soğutma çalışması yaptı. Söndürülen araç, polis ekipleri tarafından uzak bir alana götürüldü. Yangın sırasında karanlıkta belirgin olmayan araç ve yangının boyutu, gün ışığında daha net bir şekilde ortaya çıktı. Aracın motor kısmının yandığı görüldü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme