Kayseri'de güncel altın fiyatları (15 Eylül)

Haftanın son gününde altın fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son dönemde düşüşe geçen altında hareketlilik başladı. Peki, 15 Eylül Cuma Kayseri'de altın alış – satış fiyatları ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Haftanın son gününde altın fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Gram, çeyrek ve cumhuriyet altın alış – satış fiyatlarında düşüş yaşanması yatırımcıyı tedirgin etmişti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almayı düşünenler için bazı tavsiyelerde bulundu.

'Şu iki haftalık süreci iyi değerlendirin'

Altın almayı düşünenler veya altın borcu olanlara tereddüt etmeyin bu günleri değerlendirin diyen Memiş: “Ons altın fiyatında 1910 dolar seviyesindeki destek seviyeleri kırıldı. Ekim ayı itibariyle ons altın tarafında 2000 dolar seviyesi üzerinde ataklar görebiliriz. Gram altın tarafında ekim ayı itibariyle 1800'lü rakamları konuşacağız ve devamında 1880 direnç seviyesi gündemde. 2024 yılında 2500 lira seviyelerini göreceğiz. Sonrasında da 3.000 lira seviyesine yol açan bir trendle karşı karşıya geleceğiz. "Düğün yapacağım, altın borcum var, altın yatırımı yapmak istiyorum ama tereddütlerim var" diyorsanız hiç tereddüt etmeyin. Bugün elimde şu an şu dakika para geçse hiç tereddüt etmeden altın alır kenara koyarım. Altın fiyatları dip seviyelerde dolaşmaya devam ediyor. Şu iki haftalık süreci iyi değerlendirin. Ekim ayı itibariyle 1700'lü rakamları artık maalesef duyamayacaksınız.” İfadelerine yer verdi.

İşte 15 Eylül Cuma Kayseri'de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.663
Satış: 1.664

Çeyrek altın
Alış: 2.759
Satış: 2.789

Yarım altın
Alış: 5.535
Satış: 5.579

Cumhuriyet altın
Alış: 11.033
Satış: 11.110

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme