Kayseri'de güncel altın fiyatları-27 Haziran 2023

Altın fiyatları Kurban Bayramı arifesinde en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki güncel altın fiyatları 27 Haziran 2023 ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Yaşanan gelişmeler, dolar kuru, ons değerindeki hareketlilik altın fiyatlarında dalgalı seyir izlemeye sebep oluyor. Vatandaşlar altın piyasasındaki son durum gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki güncel altın fiyatları 27 Haziran 2023 ne kadar? İşte detaylar..

Yukarı yönlü hareketini sürdüren gram altın fiyatı, anlık rakamlara göre saat 12:29 itibarıyla 1.560.00 TL üzerinden işlem görüyor.
Altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu sorusu 27 Haziran 2023 Salı günü için araştırılmaya başlandı. İyi bir yatırım aracı olarak kabul edilen altın fiyatları hem gün içerisinde hem de haftalık bazda hareketli grafik çizmeye devam ediyor. Bu durum da alış satış değerleri üzerinde etkili oluyor. Yatırımcılar ve piyasayı yakından takip edenler ''Bugün altın fiyatları ne kadar, kaç TL?'' sorusuna yanıt arıyor.


Kayseri'de 27 Haziran 2023 altın fiyatları ne kadar oldu?
Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği'nden alınan bilgilere göre Kayseri'de gram altın dolardaki yükselişin etkisiyle bin 560 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın 2 bin 680 TL'den, cumhuriyet altını 10 bin 720 TL'den satılıyor.


Bayramda 1,5 gün işlem görecek
Piyasalar bu hafta bayram nedeniyle 1,5 gün işlem görecek.
İç piyasada Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası sadeleşme adımları takip ediliyor. Hafta sonunda Merkez Bankası, sadeleştirme politikası kapsamında ilk adım olarak Menkul Kıymet Tesisi Hakkında Tebliğ'de değişikliğe gitti.
Buna göre, menkul kıymet tesis oranının yüzde 10'dan yüzde 5'e düşürülmesine karar verilirken, Tebliğ kapsamında, menkul kıymet tesis oranı, gerçek ve tüzel kişi için hesaplanan paylardan düşük olanı yüzde 57'nin altında kalan bankalar için 7 puan artırımlı, yüzde 70 ve üzerinde olan bankalar için 2 puan indirimli uygulanacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme