Kayseri'de güncel döviz kuru (25 Ağustos)

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra gündeme gelen döviz kuru en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Açıklanan faiz kararı sonrası dolar ve euro yatırımcıları güncel fiyatları araştırmaya başladı. Peki, döviz kurunda yaşanan düşüş kalıcı olacak mı? 25 Ağustos döviz kuru alış – satış fiyatları ve tüm merak edilenler, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra gündeme gelen döviz kuru en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Açıklanan faiz kararı sonrası dolar ve euro yatırımcıları güncel fiyatları araştırmaya başladı.

Dün saat 14:00'da açıklanan faiz sonrası, saat 14:15'te altın ve döviz piyasasında aşağı yönlü hareket yaşandı. Ünlü Ekonomist İslam Memiş, TV 100'de yayımladığı yazıda, alınan faiz kararının tüm dünyayı şok ettiğini belirterek şöyle dedi: “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını dün açıkladı. TCMB, faizi yüzde 25'e çıkararak 750 baz puan faiz artırdı. Bu faiz kararı sadece Türkiye'yi değil, dünyayı şok etti. Çünkü dünyada hiç kimse 750 baz puanlık bir faiz artırımı beklemiyordu. Genel beklenti 150-250 baz puan aralığındaydı. Bu karar piyasalarda çok olumlu karşılandı. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum. Alım için fırsat kollayanların fırsatı olduğu bir süreç. Küresel piyasalarda riskler çok. Dışsal etkenler için yapılacak bir şey yok.”

25 Ağustos Cuma Kayseri'de güncel döviz kuru

Dolar
Alış: 26.6076
Satış: 26.8489

Euro
Alış: 28.6564
Satış: 28.975

Sterlin
Alış: 33.2648
Satış: 33.733

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme