Kayseri'de güncel döviz kuru (6 Eylül)

Haftanın 3. günü döviz kuru en çok merak edilen konular arasında. Geçtiğimiz aylarda üst üste yükselen döviz kuru birden düşüşe geçti. TL'sini dövize yatıranlar kurda hareketliliğin ne zaman başlayacağını merak ediyor. 6 Eylül Çarşamba Kayseri'de dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Haftanın 3. günü döviz kuru en çok merak edilen konular arasında. Faiz kararından sonra döviz kuru adeta çakıldı. Dolayısıyla yatırımcılar ekonomistlerin yaptığı yorumları takip etmeye başladı.

Bazı ekonomistlere göre kurda yaşanan bu düşüşün geçici olduğunu eylül ve ekim aylarında tekrar yükselebileceğini söylemişti. Ancak döviz kuru bugün aynı seyirde ilerliyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde dolar ve euro bulunanlara şöyle dedi: “Elinde dolar bulunduran arkadaşlarımızı sık sık uyarmaya gayret gösterdim. Elinde dolar varsa pariteye giriş yapmak için uygun bir zemin oluştu. Şu an euro / dolar paritesi 1.0932 seviyesinde. 2 puanlık bir artış olduğunu gözlemliyoruz. Buradaki dengelenme çabasını gözlenmeye sürdüreceğim ama 1.10 seviyesinin altı benim için 'düşük' olmaya devam edecek.”

6 Eylül Çarşamba Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 26.7798
Satış: 26.8585

Euro
Alış: 28.6547
Satış: 28.7662

Sterlin
Alış: 33.2284
Satış: 33.6926

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme