Kayseri'de her akşam aynı sorun yaşanıyor

Kayseri'nin en işlek noktalarından biri olan Kartal Kavşağı, özellikle akşam saatlerinde yoğun trafik sorunlarıyla karşı karşıya kalıyor. Ve her akşam aynı sorun yaşanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'nin en işlek noktalarından biri olan Kartal Kavşağı, özellikle akşam saatlerinde yoğun trafik sorunlarıyla karşı karşıya kalıyor. Şehir içi trafiğin en yoğun olduğu saatlerde, sürücüler uzun süre beklemek zorunda kalıyor.

Yoğunluk artıyor, bekleme süresi uzuyor

Kartal Kavşağı, şehrin farklı noktalarına bağlantı sağlayan yolların kesişim noktası olarak, akşam saatlerinde işten çıkan vatandaşların yoğunluğuna maruz kalıyor. Özellikle akşamüstü saatlerinde, sürücüler trafik ışıklarında uzun süre bekliyor. Kavşakta sürekli yanmakta olan kırmızı ışıklar, bekleme sürelerini uzatarak sürücüler arasında büyük bir rahatsızlık yaratıyor.

Hala bir çalışma yapılmadı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kartal Kavşağı'ndaki trafik sorununa yönelik çalışmalar yapacağını daha önce duyurmuştu. Geçtiğimiz Şubat ayında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, projeye dair yaptığı açıklamada, ‘Son rötuşları yapmak suretiyle projeyi hayata geçirecek şekilde değerlendirmemizi yaptık' ifadelerini kullanmıştı. Ancak o tarihten bu yana herhangi bir çalışma yapılmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme