Kayseri'de heyecanlı bekleyiş!

Kayseri'de bu sabah başlayan festival tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlar festivalin ikinci gününü heyecanla bekliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri'de merakla beklenen Üzüm Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikte pek çok ünlü isim konser veriyor. Bugün Muzaffer Elitaş ve Ayşen Kaya konser verirken festivalin ikinci günü yarın da Fatih Bulut ve Ahmet Ekşin sahne alacak.

Tomarza'nın Kale Köyü'ndeki festival ile vatandaşlar bu hafta sonu bol bol eğlenecek. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek etkinlikte yöresel ürünler sergilenirken çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Oyun parkurlarının kurulacağı alanda sürpriz konuklar da yer alacak.

Sanatçılar sevenlerini bekliyor!

Festival kapsamında bugün Muzaffer Elitaş ve Ayşen Kaya sahne alacak. Elitaş, '17 Ağustos Cumartesi günü Tomarza ilçemizin Kale köyünde gerçekleştirilecek olan Üzüm Festivali'nde en güzel şarkılarımla sizlerin karşısında olacağım. 17 Ağustos günü görüşmek üzere.'' ifadelerini kullandı.

Ayşen Kaya da çevre ilçelerden, mahallelerden ve köylerden vatandaşları beklediğini söyledi.

18 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da Tomarza Kale Köy Üzüm Festivali'nde sahne alacağını duyuran Ahmet Eşkin de vatandaşları festivale davet etti.

Fatih Bulut da ''18 Ağustos Pazar günü Kayseri Tomarza'da Kale Köyü Üzüm Festivali'nde bende olacağım. Tüm sevenlerimi bekliyorum.'' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme