Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (1 Ağustos)

Kayseri'de 1 Ağustos Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 1 Ağustos günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

CHP'li Ünalmış'tan Sert Eleştiri

Ünalmış, 20 yıllık iktidar süresince 30'dan fazla doğalgaz ve petrol keşfinin müjdelendiğini, ancak bu müjdelerin seçim dönemlerine denk getirildiğini ve seçimlerden sonra vatandaşa zamlı faturaların kesildiğini belirtti.

Ünalmış, AK Parti'nin iktidara geldiği 2004 yılından bu yana doğalgaz ve petrol müjdelerinin sayısının arttığını, ancak bu keşiflerin gerçekliğinin sorgulanması gerektiğini ifade etti.

Kayseri'de gıyabi cenaze namazı kılındı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi, Hamas Lideri İsmail Heniyye'nin bir suikast sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle gıyabi cenaze namazı kıldı ve basın açıklaması yaptı. Toplantıda, Heniyye'nin ölümünün Filistin mücadelesi için büyük bir dönüm noktası olduğu vurgulandı.

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslar Kayseri'de yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı.

Ali Dağı Yamaç Paraşütü Alanında Büyük Değişiklik Yapılıyor!

Türkiye'nin önde gelen hava sporu merkezlerinden birisi olan Ali Dağı ve Paraşüt İniş Alanını ilgilendiren önemli bir karar alındı. Vatandaşların sıcak yaz günlerinde büyük ilgi gösterdiği Yamaç Paraşütü İniş Alanı, alınan kararla resmen Ali Dağı Yamaç Paraşütü İniş Parkuru oldu. Alınan kararı ve gerçekleştirilecek uygulamaları duyurmak amacıyla 3 Ağustos Cumartesi günü bir lansman toplantısı düzenlenecek.

Kayseri'ye 41 kilo narkotik madde getireceklerdi!

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'İlimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi edinilen bir araç, Malatya Yolu Uygulama Noktasında durdurulmuştur. Görevlilerimizce araçta yapılan aramada, 41 kg 400 gram narkotik madde ele geçirilmiş ve (A.U - Karaman - 1995) (M.D - Elazığ - 1992) isimli şahıslar yakalanarak gerekli adli işlemler başlatılmıştır.' denildi.

Kayserili vekilden itiraf gibi açıklama!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında basın açıklaması düzenlendi. Kayserili vekil ülke genelinde insan kaynağı sıkıntısı yaşandığını belirterek, ' Şu anda birazcık halının altına süpürülse de bence en yoğun problemlerinden bir tanesi.' dedi.

Cıngı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 30 Temmuz itibariyle yasama faaliyetlerine bir süre ara verdiğini, bu nedenle Kayseri'ye gelerek şehir sakinlerinin problemlerine çözüm üretmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme