Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (14 Eylül)

Kayseri'de 14 Eylül Cumartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 14 Eylül Cumartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri'de motosiklet hırsızı suçüstü yakalandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir apartmanın önünde bulunan motosikleti çalmak isteyen şahıs suçüstü yakalandı.

SON DAKİKA - Kayseri'de dehşet anları - Hem de çocuğunun yanında...

Elde edilen son dakika bilgilerine göre Kayseri'de 1 yıl önce boşandığı eski eşinin aracının önünü keserek silahla vurdu. Dehşet veren anlarda çocukları da yanındaydı.

Resmen zehir satmışlar! Peynir, zeytin, sucuk… İş yeri mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da gerçekleştirilen denetim korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Gıda toptancısının sattığı ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçtiği tespit edilirken, çok sayıda sucuk, et ürünleri, peynir gibi ürünlere el konuldu.

CHP Kayseri Eski Milletvekili adayı hayatını kaybetti!

Kayseri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. dönem milletvekili adaylarından İbrahim Bahçecioğlu hayatını kaybetti.

Kayseri'nin minik tenisçileri sahnede!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor.

Kayseri'de üniversite öğrencileri karşılandı!

Talas Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminaline kurduğu karşılama masasıyla Kayseri'ye yeni gelen öğrencileri karşıladı.

Bakmadan Geçme