Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (14 Mayıs)

Kayseri'de 14 Mayıs Salı günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 14 Mayıs günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Yalçın, sağlık çalışanlarını özel hediyelerle onurlandırdı

Talas Belediyesi, Hemşireler Günü'nde sağlık çalışanlarını unutmadı. Hemşireler Günü çerçevesinde hazırlanan hediyeler, doktorlar ve hemşirelere takdim edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda, Eczacıların Önemi Bir Kez Daha Vurgulandı

Kayseri'de 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken; Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, 'Eczacı varsa hayat var' dedi.

Büyükşehir Meclisi'nden Erciyes Kayak Merkezi İçin Yeni Karar Alındı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 12 ay spor merkezi haline getirmeyi amaçladığı Erciyes'e 12 adet tenis kortu kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs Ayı toplantısında oy birliği ile kabul ettiği karar ile Erciyes Kayak Merkezi Hisarcık Kapı bölgesine 12 adet tenis kortu yapılacak.

Kayseri'de büyük keşif! 10 Milyon yıllık orman bulundu

ÇEKÜL Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Prof. Dr. Osman Özsoy, Kocasinan ilçesindeki bir bölgede yaklaşık 10 milyon yıllık ağaç fosillerinin bulunduğunu açıkladı. Prof. Dr. Özsoy, 'Türkiye'de neredeyse bu kadar güzel korunmuş başka bir bölge yok' dedi.

Kocasinan'da 12 Milyon TL Tasarruf Sağlandı

Kocasinan Belediyesi, 2019 yılından bu zamana kadar toplam 5 bin 250 adet civa buharlı aydınlatmaları, 48 Watt LED armatürlerle yenileyerek, 12 Milyon TL tasarruf sağladı.

Kayseri'nin Tren Hattı Talebi Bakanlık Tarafından Kabul Edildi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri OSB ile Mersin limanı arasındaki tren hattı talebinin tasarruf tedbirlerine takılmayarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kabul edildiğini söyleyerek, 'Kayseri'nin talepleri için bakanlık bakanlık gezmeye devam edeceğiz' dedi.

Kayseri'de dev fuar başladı - İş arayanların yüzü güldü!

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR ortaklığıyla düzenlenen İstihdam Fuarı bugün başladı. Fuar günler öncesinde gerek medya kuruluşlarıyla gerekse sosyal medya platformlarında ses getirdi. İş arayan vatandaşlar ise buraya akın etti.

SON DAKİKA! - Kayseri'de Bomba Paniği!

Kayseri Sahabiye Mahalesi'nde Kayseri Valiliği arkasında bulunan boş arazide ağaca asılı çanta panik yarattı. Polis ekiplerine haber verilmesi sonucunda bomba imha ekibi ve polisler olay yerine geldi. Çevrede yoğun bir kalabalık oluşturan vatandaşları polis sakinleştirmeye çalıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme