Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (15 Aralık)

Kayseri'de 15 Aralık Cuma günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 15 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri OSB'de toplantı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen 'Savunma Sanayi' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni doğan bebeğini çöpe atmıştı - Yeni gelişme!

Kayseri'de yeni doğan bebeğini battaniyeye sararak çöpe atan annenin davasında yeni gelişme yaşandı.

Yılın son Maharetli Eller'i!

Talas yılın son ayına 'Maharetli Eller' ile veda ediyor. Talas Belediyesi'nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı', 17 Aralık Pazar günü misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kayserili gençler viral oldu!

İsrail'in Filistin'e saldırıları sonrası tüm dünyada çeşitli eylemler ve boykotlar düzenleniyor. Bu kapsamda İsrail ile ilgili paylaşımda bulunan 3 Kayserili gencin videosu sosyal medyada viral oldu.

Başkan Yalçın'a özel teşekkür!

Talas İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Ali Fidan, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde işitme engellilere yönelik 'Acı ve Tatlı Hayat' filmi gösterimi için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür etti.

Büyükkılıç, 'Kayseri mobilyacısı adından söz ettiriyor'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'ni (KAYMOS) ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, 'Kayseri'mizin gururu olan mobilyacı esnafımız dünyada kendisinden söz ettiren konuma gelmeye başladı' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme