Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (15 Ekim)

Kayseri'de 15 Ekim Pazar günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 15 Ekim günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Öğretim üyeleri Ali Dağı'na ağaç dikti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Romatoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Talas Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle Ali Dağı'na ağaç dikti.

Develi'de bir erkek cesedi bulundu

Develi'de yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Şahsın neden öldüğü otopsi raporu sonrası belli olacak.

Kayseri'den Filistin'e yürüyerek gidecekler

Kayseri Filistin ile Dayanışma Platformu üyeleri, Filistin'e destek vermek için bin 200 kilometre yol yürüyerek Kudüs'e varmayı planlanıyor.

Kocasinan'da okullarda hijyenik temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kayseri'de ilk olarak başlatılan, okullarda hijyenik temizlik çalışmaları, Kocasinan'da devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'çocuklarımıza daha sağlıklı ortamlar oluşturarak, yarınlara hazırlıyoruz' dedi.

Nurullah Genç: Türkiye'de iz bırakan, kitap fuarlarından bir tanesidir Kayseri!

Yazar Nurullah Genç, 'Türkiye'de iz bırakan, kitap fuarlarından bir tanesidir Kayseri!' 6. Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverler tarafından yoğun ilgi görürken Kayserililerin yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler akın ediyor.

Fehmi'nin öldürülmesinde yürek burkan mezarlık detayı! - Bakın mezarlığa neden gitmiş?

Kayseri'de geçtiğimiz hafta mezarlıkta kalbinden bıçaklanarak öldürülen Fehmi Lüp'ün mezarlıkta bulunma nedeni ortaya çıktı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme