Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (15 Temmuz)

Kayseri'de 15 Temmuz günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 15 Temmuz günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Büyükkılıç: 'Bu memleket bizim, bu tarih bizim, bu bayrak bizim'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Akar ve Vali Çiçek ile birlikte Erciyes Üniversitesi'nin düzenlediği 15 Temmuz konulu konferans ve anma töreni'ne katıldı.

Hulusi Akar'dan Erciyes Üniversitesi'nde 15 Temmuz Mesajı

Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz programına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sivas'tan Kayseri'ye Geldi – Kadın Döner Ustası Oldu

Kayseri'nin Hunat Mahallesi'nde bir dönercide çalışan Metine Göktürk'ün başarı dolu hikayesi dikkat çekiyor. Göktürk, iki yıl önce başladığı işinde, azmi ile kısa sürede ustalığa kadar yükselişi ile adından söz ettiriyor.

Kayseri Olaylarının Kahramanı Oldu!

Kayseri Anadolu Haber'in aktardığına göre, 30 Haziran akşamı Kayseri'de başlayan ve gelişen olayların arka planında bir kahraman çıktı.

Aranan 120 Şahıs Yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından bir hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranan 120 şahıs yakalanırken, 13 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Kayseri'de Yaşanan Deprem Öğretmenevinin Tahliyesine Neden Oldu

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin ardından hasar gören Kayseri Öğretmen Evi tahliye edildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme