Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (18 Aralık)

Kayseri'de 18 Aralık Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 18 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak

Kayseri Melikgazi'de yeni açılacak yol, Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı ile Talas Bulvarını birbirine bağlıyor. Toplamda 3 km uzunluğundaki yol, bisiklet yolu ve menfez çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ERÜ Canlı Model Arayışında!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, canlı model alımı için uzun süre hareketsiz durabilme yeteneğine sahip adayları arıyor.

Çölyaklı ailelere Kocasinan Belediyesi desteği

Kocasinan Belediyesi, 2017 yılında başlattığı uygulamayla ilçe genelinde ikamet eden 218 çölyaklı aileye 2023 yılında 960 koli ve bu güne kadar ise toplam 5 bin 635 çölyak paketi dağıttı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ' Ailelerde bulunan çölyaklı birey sayısı ve gelir durumuna göre düzenli olarak dağıtım yapıyoruz' dedi.

Elmacıoğlu İskender'in sahibinden acı haber!

Kayseri'nin ünlü lokantalarından Elmacıoğlu İskender'in Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Elmacıoğlu hayatını kaybetti. Acı haberi duyan yakınları ve sevenleri yasa boğuldu.

9 Kat Yüksekten Düştü!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir inşaatta çatı yaptığı sırada dengesini kaybedip, çatı katından 9 kat aşağıya düştü.

Başkan Büyükkılıç: 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle bugünlere geldik'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle birey odaklı çalışmalar yaparak bugünlere geldik.' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme