Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (20 Ağustos)

Kayseri'de 20 Ağustos Salı günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 20 Ağustos Salı günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri'de korkutan yangın!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken, dağlık alana yayıldı.

KESOB'da değişim!

Şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KESOB) kesob.com adlı resmi web sitesi, yeni yüzüyle 1 yıla yakın bir zaman diliminde 116 bin 330 tekil görüntülenme, 6 milyon 439 bin 816 da toplam gösterim sayısına ulaştı.

Edanur Çoban Cinayetinde Yeni Gelişme!

Kayseri'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Edanur Çoban'ın cinayet davasında yeni gelişmeler yaşandı.

Başkan Gülsoy: 'Haksız Vergiyi Yüklenecek İmkan Yoktur'

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy yaptığı açıklamalarla, enflasyon muhasebesinin iş dünyası üzerinde haksız vergi yükü oluşturduğuna dikkat çekti.

Havaların ısınmasıyla bu spora ilgi arttı!

Kayseri'de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sıcaktan bunalan vatandaşlar, serinlemek için buz pateni sporunu tercih ediyor.

Kocasinan modeli Türkiye'ye ışık tutacak!

Kocasinan Belediyesi'nin şehrin merkezinde hayata geçirdiği tarım projesi kapsamında 10'dan fazla çeşit sebze fidelerinden oluşan 42 bin fidan meyvelerini verdi. 25 bin dönümlük tarım arazisini Kayseri'ye kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, 'Kocasinan modeli olarak Türkiye'nin geleceğine ışık tutacak' dedi.

Bakmadan Geçme