Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (23 Ağustos)

Kayseri'de 23 Ağustos Cuma günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 23 Ağustos Cuma günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

TÜFAD Kayseri, Erciyes 38 FK'nın Yeni Sezonu İçin Destek Verdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi, yeni adıyla Erciyes 38 FK olarak Türkiye 3. Ligi'nde mücadele edecek futbol takımını ziyaret etti.

Kayseri'de Büyük Açılış! Çok Sayıda Kişi Katıldı

Kayseri'de hizmet veren Şekerbank, Kayseri Şubesi'ni yeni binasına taşıdı. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan şubenin açılışı, Şekerbank Bireysel ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aşık'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kayseri'deki Cinayet Bir Soruşturmanın Kapılarını Araladı!

Kayseri'de yaşanan olayda, Mustafa Dever'in arkadaşı Adem Caner tarafından tabancayla vurularak öldürülmesinin ardından Dever'e ait bir depoda, piyasa değeri yüksek miktarda ham madde ele geçirildi.

Kayseri sahil kenti oluyor! - Bakın nasıl?

Osmanlı padişahı II. Abdülhamid Han zamanında projelendirilen, 2008 yılında Türkiye'nin kuzey ve güneyini birleştiren ulusal bir proje haline dönüştürülen Karadeniz-Akdeniz Otoyol projesi tamamlandı. Bu proje dolaylı yoldan 50 ili ilgilendiriyor. Bunlardan biri de Kayseri…

TYB Kayseri Şubesi'nden Milletvekili Böhürler ile Önemli İstişare Toplantısı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ise Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi yönetimi ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kocasinan Belediyesi'nden Mahalle Mahalle Temizlik

Kocasinan Belediyesi, vatandaşlara daha temiz ve hijyenik bir yaşam alanı sunmak amacıyla mahalle mahalle temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme