Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (23 Kasım)

Kayseri'de 23 Kasım günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 23 Kasım Perşembe günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş'tan Büyükkılıç'a Övgü Dolu Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş bugün Kayseri'ye geldi. Yaptığı ziyaretlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı yerinde ziyaret ederek, övgü dolu sözlerde bulundu.

Kayseri protokolünden net mesaj!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 150 adet akülü aracın teslim töreninde Kayseri protokolü uyuşturuyla ilgili net mesajlar verdi.

Müştemilatta yangın çıktı!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde bir kişi, arkadaşının bağ evinin müştemilatında çıkan yangında hayatını kaybetti.

Önemli merkezde inceleme!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye ve Kayseri için önemli bir merkez olan Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

O öğretmene sürpriz yapıldı!

Kayseri'de geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisine evinde devam edilen Öğretmen Çiçek Develi'ye sürpriz yapıldı.

Bu etkinlik yakında: Katılım yoğun olacak!

Talas Belediyesi, 'Festival Talas' adıyla başlattığı cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerine Hz. Mevlana'yı anma programıyla devam ediyor. Yeni etkinlik ne? Ne zaman olacak?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme