Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (24 Aralık)

Kayseri'de 24 Aralık günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 24 Aralık Pazar günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Süksün'de asfalt çalışması başladı

İncesu ilçesine bağlı Süksün mahallesindeki sıcak asfalt çalışmaları başladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, 'Kanalizasyon, su, elektrik ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının bittiği Süksün'de sıcak asfalt serimine başladık. Mahallemize hayırlı olsun' dedi.

Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesini Yeniliyor

Melikgazi Belediyesi olarak her bölgenin ihtiyacına uygun projeleri hayata geçiren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kıranardı Mahallesi'nde de yenileme faaliyetlerini sürdürüyor.

Yeni Çağ Yapay Zeka, Yazılım ve Teknoloji Buluşmaları

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Türkiye Bilişim Derneği (TDB) Kayseri Şubesi işbirliği ile 'Yeni Çağ Yapay Zeka, Yazılım ve Teknoloji Buluşmaları' etkinliği düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sporculara destek!

Erciyes'te yılbaşı rezervasyonları bakın ne kadar oldu?

Yılbaşına sayılı günler kala, Erciyes Kayak Merkezi'ne rezervasyon sayısında artış yaşandı. Peki, rezervasyon sayısı yüzde kaça ulaştı?

Kayseri'de Bir Grup Şehitler İçin Yürüyor!

Türkiye 12 Şehidimize ağlarken Kayseri'de bir grup genç, Şehitlerimiz için yürüyüşe çıktı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme