Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (26 Ocak)

Kayseri'de 26 Ocak günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 26 Ocak günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Melikgazi'nin tamir atölyesi araçların ömrünü uzatıyor

Melikgazi Belediyesi'nin kendi bünyesinde bulunan tamir atölyesi tüm araç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve tamirlerinin düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Kocasinan Belediyesi, kişisel verilerin korunmasında çıtayı yükseltti

Kocasinan Belediyesi, 28 Ocak Kişisel Verileri Koruma Günü için belediye çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi.

Kayseri'de avcılık faaliyetlerine 'yeni dönem'

Kayseri'de Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü, koordinesinde İl Av Komisyonu toplantı düzenleyerek üye seçimi yaptı.

Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu'nda etkinlikler devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tarafından çocukların ara tatilde daha verimli vakit geçirmeleri için Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu'nda etkinlikler dolu dizgin devam ediyor.

Büyükkılıç'tan Kazım Yücel'e cevap gecikmedi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel'in su ve elektrik fiyatları ile ilgili iddialarına cevap verdi.

Uzmanından Belediye Başkan adaylarına uyarılar!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın 31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adaylarına uyarılarda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme