Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (26 Temmuz)

Kayseri'de 26 Temmuz Cuma günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 26 Temmuz Cuma günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Küçükbürüngüz'de Mimar Sinan için ilk dua!

Mimar Sinan, Kayseri'deki doğduğu topraklarda Küçükbürüngüz Camii'de Cuma namazı sonrasında yapılan duada ilk kez adı geçerek anıldı.

Palancıoğlu, Öğrencilerle Fedakar Gülderen Tesislerinde Buluştu

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çeşitli kurslarda eğitim gören öğrencilerle, Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri'nde buluştu.

MANDAM Kayseri'de giderek büyüyor!

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hürmetçi Mahallesi'nde bulunan MANDAM Süt İşleme Tesisi'ni ziyaret ederek, 'Bu marka sadece mahallemize değil, ilimize ve tüm Türkiye'ye hizmet edecek.' dedi.

Kayseri'deki kazanın perde arkası yürekleri dağladı!

Kayseri'de 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükseldi. Hayatını kaybeden çiftin hikayesi ise yürekleri dağladı.

Kayseri'de teknik inceleme!

Büyükşehir'in prestijli projeleri arasında yer alan Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi projesinde, hummalı çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da merkezde incelemede bulundu.

Millet Bahçesi'ndeki golf sahası için ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki mini golf sahasının kiralanması için ihale yapılacak.

Bakmadan Geçme