Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (27 Ekim)

Kayseri'de 27 Ekim Cuma günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 27 Ekim Cuma günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden çok konuşulacak konferans!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü çok konuşulacak bir konferansa imza atacak. 3 gün boyunca devam edecek konferansta, lise öğrencileri bir bürokrat gibi İngilizce olarak ülke sorunlarını tartışacak.

Kayseri'de Cumhuriyet ile yaşıt Azime teyze sağlığına kavuştu

Kayseri Devlet Hastanesinde, tedavi gören, Cumhuriyet ile aynı yaşta olan Azime teyze taburcu edildi.

Talas'ta hazırlanan 100. Yıla özel ürünler görenleri büyülüyor

Talas Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılına özel ürünler hazırlandı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 'Bu önemli anı hatırlatmak ve canlı tutmak amacıyla çeşitli hatıra eşyalar yaptırdık' dedi.

Kayseri'de Gastronomi Günleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği ve 3 gün sürecek Gastronomi Günleri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde başladı.

Büyükkılıç, 'Bizim için Cumhuriyet birlik, beraberliktir'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için mesaj yayımladı. Büyükklıç mesajında, 'Bizim için Cumhuriyet birlik, beraberliktir' dedi.

Kayseri Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim'e özel Kayseri'yi Türk Bayrakları ve Atatürk afişleri ile donattı. Ayrıca köprüler ve üst geçitlerde Türk Bayraklarıyla süslendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme