Kayseri'de kısa kısa - bugün neler yaşandı? (28 Aralık)

Kayseri'de 28 Aralık günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 28 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Yarısını Büyükşehir Karşıladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hayvancılık sektörüne yönelik önemli bir adım attı. Başkan Memduh Büyükkılıç, 9 bin 850 hayvan işletmesine 10 milyon 900 bin TL değerinde su faturası desteği sağlandığını söyledi.

Özhamurkar Ailesinin Acı Günü

NNY Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar'ın eşi vefat etti. Özhamurkar ailesinin acı gününde vefat haberini Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç duyurdu.

ERVA Gençlik Spor Kulübü'nün açılışına Kayseri'nin önemli isimleri katıldı

8 farklı branşta hizmet verecek olan ERVA Gençlik Spor Kulübü'nün açılışına Kayseri'nin nemli isimleri katıldı.

Silahlı Kavganın Sanıklarına Ceza Yağdı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Buğdaylı Mahallesi'nde 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavganın sanıklara ceza yağdı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Samsun'da düzenlenen Türkiye Büyükler Boks Şampiyonasında Türkiye 2.'sini makamında ağırladı.

Yılın Kooperatif Ödülü Kayseri'ye!

Ticaret Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği Kooperatifler Fuarı'nda Yılın Kooperatifi ödülü Kayseri'ye kazandırıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme