Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (29 Ağustos)

Kayseri'de 29 Ağustos Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 29 Ağustos Perşembe günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Altun'dan Zafer Bayramı mesajı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Evliyalar Parkı'nda salçalar fokur fokur kaynıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Mimar Sinan Evliyalar Parkı'nda hizmet verdikleri salça kaynatma alanını ziyaret etti. Palancıoğlu, bu tür projeler sayesinde toplumsal dayanışmanın arttığını vurguladı.

Kocasinan ilçesinde geri sayım!

Vizyon projelerini bir bir hayata geçiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın 'Çevre Belediyeciliği' konu başlığıyla daha önce açıkladığı Ahievran Caddesi çevre düzenleme çalışmasında geri sayım başladı.

Kayseri'deki o merkez açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekarelik bir inşaat alanında hayata geçirilen Talas Mevlana Sosyal Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlar sürüyor.

Kayseri U18 Ligi fikstürü belli oldu!

2024-2025 futbol sezonu Kayseri U18 Ligi fikstürü çekildi.

Kayseri'de çocuklara drone eğitimi verildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. tarafından bilim ve teknoloji merkezli eğitim ve kurs vizyonu istikametinde çocuklara yönelik drone eğitimi verildi.

Bakmadan Geçme