Kayseri'de Kısa Kısa - Bugün Neler Yaşandı? (29 Temmuz)

Kayseri'de 29 Temmuz Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 29 Temmuz Pazartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Milyonlarca tarihi belge burada muhafaza ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı milyonlarca tarihî belgeyi burada muhafaza ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Bünyan'a Dev Yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesi Köprübaşı Mahallesi'nde 6 milyon 810 bin 618 TL maliyetle sağlanan sosyal tesisin tamamlandığını açıkladı. Büyükkılıç, 'Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını zenginleştirmek ve sosyal faaliyetlerine erişimlerini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. 7 milyon TL'lik sosyal tesisimiz Bünyan'a hayırlı olsun' dedi.

Kayseri'de Şüpheli Araçtan Uyuşturucu Çıktı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durumundan şüphelenilen bir araçtan bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de yakalandı.

Başkan Özdoğan: Yaşlılarımızın Yalnız Olmadığını Hissettirmek Bizim İçin Çok Değerli

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçe genelinde ihtiyaç sahibinin her zaman yanında olduğunu belirtti. Özdoğan, yaşlıların evlerine yemek hizmeti sunduklarını ve olanaklarını içeren bazı yaşlıların barınma ihtiyaçlarını karşılamalarını ifade etti.

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Küçük Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Hayatını kaybeden Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Melikgazi İlçe Sorumlusu Murat Küçük son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri Ülkü Ocakları E-Spor Turnuvası Tamamlandı!

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından başlatılan E-Spor turnuvasının finali tamamlandı.

Bakmadan Geçme