Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (30 Aralık)

Kayseri'de 30 Aralık günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 30 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Cumhuriyet Meydanı bu sesle inledi! İstiklal Marşlı tepki…

Kayserili ünlü iş adamı Sedat Kılınç, Süper Kupa finalinin iptal olmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda tepkisini İstiklal Marşıyla gösterdi.

Kayseri'de görkemli açılış!

Kocasinan İlçesi Osmangazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Celal Aysel Küçükşahin Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kayseri'nin önemli isimleri katıldı.

Palancıoğlu, 'Halkımızın hizmetine sunduğumuz dolu dolu bir yıl oldu'

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni yıl dolayısıyla yaımladığı mesajda, '2023 yılı birçok yatırımımızı halkımızın hizmetine sunduğumuz dolu dolu bir yıl oldu' dedi.

Kayseri'de bir mahalle bu durumdan şikâyetçi - Sebebine siz de yok artık diyeceksiniz!

Kayseri'de Battalgazi Bulvarı'nda bir otobüs durağına sürekli tırların park edilmesine mahalle sakinleri tepki gösterdi. Durumdan şikâyetlerini dile getiren mahalleliler bir an evvel ilgilenilmesi gerektiğini dile getiriyor.

Hal kompleksinde silahlı çatışma!

Kocasinan İlçesi Cırgalan Mahallesinde bulunan hal kompleksinde silahlı çatışma çıktı.

Şuşa Kültür Köprüsü'nde sona gelindi

Azerbaycan Kardeşlik Parkı içerisinde yapım çalışmaları devam eden Şuşa Türk Dünyası Kültür Evi'nde sona gelindi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme