Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (30 Kasım)

Kayseri'de 30 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 30 Kasım Perşembe günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Dur ihtarına uymayıp polise çarpan bir sürücü daha!

Kayseri'de fazla yolcu taşımaktan işlem yapılan ve tartıştığı polise araçla çarparak yaralayan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kayseri'de dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Melikgazi ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarındaki trafik denetimi yapan ekipler, bir sürücünün fazla yolcu taşıdığını tespit etti.

Palancıoğlu: Kayseri'de toplanacağız!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Avrupa Birliği Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin Kayseri'de düzenleneceği söyledi.

Yapay Zeka Okullarda!

Milli Eğitim Bakanlığı okullarda ‘yapay zeka uygulamaları' dersini seçmeli dersler kapsamında müfredatına aldı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce 7. ve 8. Sınıflar için hazırlanan bu ders Talim ve Terbiye Kurulu tarafından da onaylandı. Yapay zeka uygulamaları deri seçmeli dersler kapsamında bulunacak.

Kadın kooperatifleri fabrikalara taş çıkartır!

Kadınlar kooperatifte, aile ekonomilerine katkı sağlamasının yanı sıra sosyallik de kazanıyor. Bu kapsamda Maharetli Eller Kadım Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri, tekstil fabrikalarına taş çıkartıyor.

Cesur Çulha'nın acı günü

MHP Talas Teşkilat Başkanı Cesur Çulha'nın acı günü. Çulha, 14 yaşındaki yeğeni Evren Vicdan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Çulha, acı haberi, ‘Evren'imiz, canımız, halamın oğlu, kardeşim, yeğenim 14 yaşında yaktı ciğerimizi' ifadeleriyle duyurdu.

Bu merkez çok güzel olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), öğrencilerin faydalanacağı ödev merkezleri hizmetini başlattı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme