Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (4 Temmuz)

Kayseri'de 4 Temmuz Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 4 Temmuz günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Tomarzalı şampiyon Afrika'da Türk bayrağını dalgalandırdı!

Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir, kemer koruma maçında rakibi Kongo Brazzaville uyruklu Mbon Finel'i puan farkı ile yenerek, Türk Bayrağını Afrika'da göndere çekilmesini sağladı.

MHP'li Özdemir'den TBMM'ye kanun teklifi sundu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir İcra ve İflas Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sundu.

Talas'taki o şenlik tüm hızıyla devam ediyor!

Talas Belediyesi'nin kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik önceki yıllarda hayata geçirdiği 'Gezici Kütüphane Okuma Şenliği' bütün hızıyla sürüyor.

Karaköse'den önemli uyarılar!

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) tercih yapacak öğrencilere nasihatlerde bulundu.

ERÜ Ziraat Fakültesi'nde mezuniyet sevinci!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Ziraat Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 13. Dönem mezunlarını verdi. Gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 7 bölümden 101 öğrenci mezun oldu.

Ev sahipleri kafalarına göre zam yapamayacak!

Avukat Mücahit Küçük, ev sahiplerinin kafalarına göre zam yapamayacağını belirterek açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme