Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (6 Aralık)

Kayseri'de 6 Aralık Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 6 Aralık Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri meydanında ilginç anlar… - Meraklı gözlerle seyrettiler

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda fotoğraf makinası kostümü giyen Adem Ocaktan isimli vatandaş dikkat çekti. Ocaktan, vatandaşların fotoğraflarını çekerken, bu durum eğlenceli anlara da sahne oldu.

Kayseri'de kaçakçılık operasyonu düzenlendi!

Kayseri'de polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda 80 bin makaron ve 63 kilogram tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

ERÜ, o konuda devlet üniversiteleri arasında 8. oldu!

Dünyanın en saygın derecelendirme organizasyonlarından birisi olan Quacquarelli Symonds (QS) Dünya Üniversite Sıralamasında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) başarı elde etti.

Kayserigaz 20 yaşında!

Kayserigaz'ın 20. yılını doldurması nedeniyle program düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, SOCAR ve Kayserigaz ile gurur duyduklarını söyledi.

Felahiye'ye milyonluk yatırım!

Kayserili yetkililer kentin merkezine olduğu kadar kırsal ilçelere de ziyaret ve yatırımları aksatmıyor. Felahiye ilçesine 41 milyon 592 bin lira maliyetli Atık Su Arıtma Tesisi kazandırılıyor. Bu tesis 2058 yılına kadar ilçenin ihtiyacını karşılayabilecek.

Hastane yönetiminden örnek davranış

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nde daha önce yapan ancak daha sonra hayatını kaybeden Meral Ayan anısına hastane yönetimi bakın ne yaptı?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme