Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (6 Temmuz)

Kayseri'de 6 Temmuz Cumartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 6 Temmuz günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

27 yaşındaki Kayserili genç tutuklandı!

Kayseri'de Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, yol kesmek suretiyle silahla birden fazla kişi ile birlikte yağma suçundan 17 yıl kesineşmiş hapis cezası bulunan 27 yaşındaki genci tutukladı.

Başkan Memduh Büyükkılıç'tan dikkat çeken davet!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri Türkiye-Hollanda milli maçını Millet Bahçesi'nde dev ekranda izlemeye davet etti. A Milli Takımımızı desteklemek için saat 22:00'da Millet Bahçesi'nde binlerce sporseverin maça ilgi göstermesi bekleniyor. Kayserispor taraftarı Kapalı Kale ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da maçı bu alandan izleyecek.

Başkan Demirezen'in acı günü!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Bakanı Seyit Demirezen'in teyzesi Tenzile Gökpınar hayatını kaybetti.

Kayseri'de 1,5 Yaşındaki Bebek Ölü Bulundu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan olayda 1,5 yaşındaki bir bebek, yaşadığı evde ölü bulundu.

Ülkücü Müziğin Genç Yıldızları Kayseri'de Buluştu: Zeynep Gümüş Birinci Oldu

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, Türk'ün Türküsü Ses Yarışması düzenledi. Ülkücü müziğin önemli isimlerinden Alperen Kekilli'nin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada Zeynep Gümüş birinci, Elif Çevik ikinci, Songül Bozdağ üçüncü oldu.

Yeniköy'e Sağlık Hizmeti Geldi!

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile Yeniköy Mahallesi'ne yapılan yeni sağlık merkezinde sona gelindi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme