Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (7 Ağustos)

Kayseri'de 7 Ağustos Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 7 Ağustos Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri'de Korkutan Yangın

Kayseri'de bulunan bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın, çevrede büyük paniğe neden oldu.

Kayseri'de Önemli Tatbikat!

Kayseri'de 60 kişinin katılımı ile deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Kayseri'de 1 Saatte 2 Yüksekten Düşme Vakası!

Kayseri'nin Talas ve Melikgazi ilçelerinde 1 saat arayla oturdukları evlerinden düşen 2 kişi hastanede tedavi altına alınırken polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

Erciyes'in Zirvesine Yolculuk Başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi doğaseverlere şehrin sembolü olan Erciyes Dağı'nın zirvesinde unutulmaz anlar yaşatacak. Erciyes'in zirvesine ilk yolculuk bu hafta başlıyor.

Büyükşehir'de Hizmet Zirvesi!

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya gelerek, kentte yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili istişare gerçekleştirdi.

Büyükkılıç, Her Kesimden Ziyaretçilerini Makamında Ağırlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'yi kucaklayan hizmetlerinin yanı sıra her kesimden ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor

Bakmadan Geçme